De persoon achter Podotherapie Hulleman

Mijn naam is Tim Hulleman, afgestudeerd podotherapeut in 2014. Na het behalen van mijn bachelor Podotherapie aan de Saxion Hogeschool te Enschede vond ik dat de opleiding op sommige vlakken te kort schoot. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een plek om deze kennis wel te vergaren. Hiervoor ben ik bij Orthomanueel arts en tevens voorloper binnen de podotherapie René Somers het PodotherapeutPlus traject gaan volgen.

Als tukker ben ik twee jaar lang elke week naar het westen van het land gegaan om mijn werk en het PodotherapeutPlus traject te combineren. Deze investering is het meer dan waard geweest. Ik durf te zeggen dat een PodotherapeutPlus tot de top binnen de podotherapie behoord.

In veel verschillende werkzettingen zoals gezondheidscentra, fysiotherapie praktijken en een orthopedisch centrum heb ik veel ervaring opgedaan.

Tevens heb ik de afgelopen jaren steeds meer bewondering gekregen voor het geweldige kunstwerk ‘de voet’ en welke rol het heeft in het ontstaan van klachten aan het been.

Mede met het plezier en de passie die ik in mijn werk heb, is bij mij in 2018 de uitdaging ontstaan om mijn eigen praktijk op te richten, die ik in Emmen en Almelo gevestigd heb.

Naast de grote passie voor mijn werk, voetbal ik graag en vind ik het heel leuk om te skiën.